Solfilm

Salget af solfilm falder

Markedsundersøgelser viser nu at salget af solfilm er faldende. Det kommer langt fra som en overraskelse for virksomhedsejerne, som forholder sig helt rolige. Dette er en tendens som man ser år efter år. Det vigtige er her at fokusere på salget af solfilm hen over foråret og sommeren. Salget af solfilm er altid naturligt lavere i de mørkere måneder, da efterspørgsel falder i takt med at solens generende stråler mindskes.

havemøbler

Køb dine havemøbler i dag

Der er mange som tit spørger mig hvor jeg finder mine havemøbler henne og hvordan jeg udvælger hvilke møbler jeg skal have med hjem når jeg står i butikkerne og på diverse loppemarkeder. En af mine metoder er at undgå almindelige møbel-forretninger. Det er nemlig her alle andre køber. Jeg leder derfor efter små individuelle forretninger som selv står for indkøb af varer og ofte også sælger brugte havemøbler.

erhvervsleasing

Hvad er privatleasing?

Privatleasing er en løsning som mange mennesker i dag benytter sig af. Der har før i tiden været set lidt ned på privatleasing da det ofte medførte ekstra regninger og gebyrer i forhold til slid på bilen. Sådan er det dog ikke længere. Privatleasing aftalerne er nu blevet meget bedre end hidtil. Ved at privatlease kan man “leje” en bil i stedet for at købe en bil for fuld pris. Det er en fordel for mange som ikke har kapital til at købe fuldt ejerskab over en bil eller vil have lånet. En anden fordel ved at privatlease sin bil er at man kan udskifte sin bil oftere uden ekstra omkostninger. Det er der også mange mennesker som ønsker frem for at køre i den samme bil til den er færdig.

Skilte som markedsføringskanal

Skilte som markedsføringskanal

Rigtig mange virksomheder har historisk set brugt skilte i stor stil i sin markedsføring. Skilte er en god markedsføringskanal der giver meget blikfang og øger kendskabsgraden til et brand. Derfor er skilte et meget vigtigt touchpoint mellem en virksomhed og dens kunder.

Der er mange ting man skal tage stilling til når man overvejer at bruge skilte som markedsføringskanal. Det er bevist at brugen af specielle farver samt brugen af den rigtige skrifttype kan have en positiv effekt på antallet af kunder der besøger en given butik. Når man vil hænge et stort skilt op, er det også vigtigt at tage stilling til kvaliteten. Det er nemlig også bevist at skilte i dårlig kvalitet som bliver hurtig slidte over tid, skaber en negativ effekt på kunders opfattelse af et brand eller en butik.

 

sterling silver flatware

Sådan renser du dit sterling silver flatware

Hej alle sammen og velkommen til de nye læsere.. Jeg har i denne uge været til en meget spændende og interessant sterling silver flatware messe i Randers. Jeg har i mange uger glædet mig til at skulle se alle de mange fine eksemplarer og sjældne dele. Det er ikke så tit der er sterling silver flatware messer i Danmark. De holder sig mest til England og Frankrig. Jeg tog til messen tidligt om morgen. Klokken var cirka 7.30 da dørene åbnede og jeg ville være sikker på at nå det hele, så jeg var der selvfølgelig 7.25. Da dagen var omme havde jeg nået alt jeg ville og jeg havde endda købt mig et stykke sterling silver flatware. Det fungerer dog blot som pynt, men det er super fint og detaljeret.